Презентаційний сканер Cobalto CO5300

5600,00
грн.
Новий презентаційний лазерний сканер Cobalto з опцією всеспрямованого зчитування гарантує додаткову цінність користувачам, які потребують стильний і багатофункціональний пристрій з високою продуктивністю.

Елегантне синє світлодіодне кільце обрамляє вікно сканування сканера і змінює свій колір на яскраво зелений, візуально підтверджуючи правильність зчитування коду. Крім того, поліфонічний динамік високої якості конфігурується для вибору звуку або мелодії для аудіо підтвердження вірного сканування.

Ергономічна кнопка сканування 'SCAN', розташована на верхній частині пристрою, в поєднанні з гумовими бічними накладками сканера і регульованою на 30 ° головкою, що сканує. Забезпечує комфорт експлуатації Cobalto в ручному режимі для сканування великих або громіздких товарів.

Презентаційні сканери Cobalto є ідеальним рішенням для проведення розрахунково-касових операцій в спеціалізованих магазинах і магазинах одягу, а також для автоматизації діловодства, наприклад, для сканування документів, конвертів, і невеликих бандеролей на пошті або в компаніях, що надають кур'єрські послуги.
Click to order
Total: 
Your Name
Your Email
Your Phone
Made on
Tilda