Вбудований 2D сканер Magellan 3300HSi

12500,00
грн.
Сканер Magellan 3300HSi принесе на касовий вузол з об'ємом високого завантаження нову технологію лінійної візуалізації. Разом з вертикальною моделлю 3200VSi, вони є першими сканерами зчитування штрих кодів. Завдяки перевагам іміджевої технології сканування сканер подвоює швидкість і розширює кут сканування високопродуктивної лазерної моделі всеспрямованого зчитування.

Ця технологія забезпечує високу продуктивність при захопленні кодів, що важко зчитуються - обрізані, низької якості, коди неприпустимої якості, коди GS1 DataBar, а також, забезпечує підтримку як лінійних 1D, так і двовимірних 2D кодів. Сканер Magellan 3300HSi допускає обидві техніки сканування «піднести до» і «пронести через», гарантуючи максимальну продуктивність і зручність в ергономіці.
Унікальні характеристики, які не застосовуються в жодному іншому високопродуктивному сканері для касового вузла, включають зчитувач карт формату micro-SD для програмного управління пристроєм, проведення оновлень і загального обслуговування.

Сканер Magellan 3300HSi має гнучке управління програмним забезпеченням, підтримуючи різні методи завантаження нового ПО або зміни конфігураційних файлів і додатків. Оскільки більшість функцій сканера програмовані, це полегшує додавання нових можливостей навіть після початкової установки, що збільшує термін служби сканера і захищає інвестиції компанії в технології.

Інші функції сканерів серії Magellan включають діагностичні звіти, звіти про якість сканованих кодів (індекс продуктивності), які дозволяють керівникам використовувати дані зі сканерів для збільшення прохідності касового вузла та управління обслуговуванням.

Режим зчитування кодів з мобільних пристроїв, що активується або натисканням кнопки, або програмованою командою з хост-терміналу, оптимізує рівень підсвічування для захоплення зображень і зчитування кодів з мобільних телефонів або КПК.
Click to order
Total: 
Your Name
Your Email
Your Phone
Made on
Tilda