Вбудований сканер Magellan 9800i

Компанія Datalogic, світовий лідер у сфері рішень для рітейлу, створила нове покоління сканерів для касових вузлів з високою прохідною здатністю.

Новий Magellan 9800i - це перший у світі сканер штрих кодів, розроблений повністю на основі високопродуктивної іміджевої технології, що збільшує прохідну здатність касових вузлів дуже завантажених супермаркетів у світі. Застосування двомірних штрих-кодів на касових вузлах магазинів стають все більш і більш поширеним, саме тому Datalogic випустила перший сканер, здатний зчитувати як лінійні 1D, так і двомірні 2D коди на всіх площинах сканування, на повній швидкості зчитування в режимі «пронести перед» і без необхідності орієнтування товару перед вікном сканування.

Magellan 9800i - це пристрій найвищого класу сканерів штрих кодів і сканерів-ваг, що забезпечують високу надійність, максимальну пропускну здатність при скануванні символік 1D і 2D.

Функції та технічні характеристики, що забезпечують додаткову цінність пристрою, включають технологію Magellan Scale, вагову платформу All-Weighs і запатентовану Datalogic інтелектуальну технологію підсвічування Illumix. Унікальний пристрій зчитування «Top Down Reader» забезпечує безперервне сканування товарів з етикетками на верхній площині, а вбудований клієнтський зчитувач дозволяє покупцям автономно сканувати коди з дисплеїв мобільних пристроїв, паперових купонів і карт
Click to order
Total: 
Your Name
Your Email
Your Phone
Made on
Tilda