Термінали збору даних Honeywell CT60

Мобільний комп'ютер Honeywell CT60 розроблений для повсюдного оперативного доступу до важливих бізнес-додатків і ефективного збору даних.

Пристрій відрізняється міцною і довговічною конструкцією, що забезпечує максимальний час безвідмовної роботи та високу продуктивність праці при роботі на виїзді або в торговому залі. У CT60 реалізований інтегрований, відтворений і масштабований підхід на загальній апаратній і програмній платформі Mobility Edge ™.

Це дозволяє позбутися від обмежень, пов'язаних зі складнощами інтеграції та негнучкими технологіями, без шкоди для корпоративної безпеки, надійності, продуктивності й зручності управління. Координація використання безлічі пристроїв в масштабах підприємства — трудомістка і дорога складова процесу управління корпоративною ІТ-інфраструктурою. Мобільний комп'ютер CT60 і платформа Mobility Edge допомагають прискорити процеси виділення ресурсів, сертифікації та розгортання на підприємстві.

CT60 підтримує розширений життєвий цикл, охоплює чотири покоління ОС Android™, що гарантує максимальне повернення капіталовкладень і зниження загальної вартості вкладень.
Click to order
Total: 
Your Name
Your Email
Your Phone
Made on
Tilda