Термінали збору даних Honeywell Dolphin CK65

Крім популярного ергономічного дизайну, успадкованого від моделі CK3X/R, мобільний комп'ютер Dolphin ™ CK65 відрізняється новими можливостями й поліпшеними характеристиками.

Пристрій гарантує зручність розгортання, швидке повернення капіталовкладень і підвищення точності та ефективності роботи співробітників. В Dolphin CK65 реалізований інтегрований, відтворений і масштабований підхід, заснований на загальній апаратно програмній платформі Honeywell Mobility Edge ™. Це позбавляє замовників від обмежень, пов'язаних зі складністю інтеграції й негнучкими технологіями, без шкоди для корпоративної безпеки, надійності, продуктивності та зручності управління.

Мобільний комп'ютер Dolphin CK65 відрізняється високим ступенем захисту та оснащений швидким процесором, передовими інтерфейсами підключення до мереж і вдосконаленим сканером лінійних і двовимірних штрихкодів. Акумулятор великої місткості забезпечує роботу пристрою протягом 18 годин, що дозволяє працівникам підтримувати зв'язок і зберігати високу продуктивність протягом декількох змін
Click to order
Total: 
Your Name
Your Email
Your Phone
Made on
Tilda