Средньорівневі і високорівневі підбирачі замовлень

PS-MO2
Підіймачі серії MO призначені для відбору товарів на другому і третьому рівнях на висоті до 4,8 м і включають моделі з фіксованим вилковим підхопленням, нерухомою кабіною, додатковим підіймачем і ходової платформою або огорожею. Техніка забезпечую точність виконання робіт на складах, де вибірка окремих товарів згідно із замовленнями клієнтів є першочерговим завданням.

Серія виробів МО включає також моделі, керовані за допомогою напрямних рейок або по проводах, для виконання робіт в дуже вузьких проходах і на висоті до 9 м. Вони дозволяють оптимізувати розташування піддонів для товарів, які повільно реалізуються.

Модель з фіксованим вилковим підхопленням — підходить для вибірки товарів на рівні підлоги або на першому рівні.

Модель з нерухомою кабіною — ідеально підходить для роботи на нижніх рівнях, коли кабіна нерухома, а вилочні підхоплення необхідно підняти, коли керовані підіймачі працюють в проходах і коли використовуються закриті піддони.

Модель з додатковим підіймачем — дозволяє регулювати висоту контейнера, що містить товари, які відбираються з метою забезпечення оптимальної висоти огорожі для вибірки, оскільки вилочні підхоплення можуть підійматися незалежно від кабіни оператора.

Модель з ходовою платформою або огорожею — через те, що оператор може залишати кабіну і встати на платформу, простір для вибірки товарів розширюється, надаючи можливість відбору більших або довгих виробів. Обмежувачі підйому та / або захисна огорожа — підвищують безпеку оператора.
Click to order
Total: 
Your Name
Your Email
Your Phone
Made on
Tilda